У Кіровограді почали судити матір вбитої 12-річної дівчинки

03.05.2018 15:01
image

У Кіровському районному суді міста Кіровограда розпочалися судові засідання щодо справи у вбивстві 12-річної Катерини Добродій сьогодні, 3 травня, інформує DOZOR.

Так, у злочині підозрюється матір дівчинки Олена Добродій. Під керівництвом головуючого судді Володимира Поступайла суд опитав свідків злочину. Через те, що не всіх свідків вдалося опитати, суд переніс засідання на 8 травня.

Нагадаємо, жінку, яка вбила свою 12-річну доньку Катерину Добродій фахівці «Одеського обласного медичного центру психологічного здоров”я» визнали неосудною. Так, за результатами проведення судово-психолого-психіатричної експертизи жінка на момент вчинення вбивства та на даний час «не здатна усвідомлювати свої дії та керувати ними».

Як повідомляв DOZOR, 12 грудня Катерину Добродій виявили мертвою  біля села Обознівка. На тілі дівчинки були слідинасильницької смерті, зокрема, рубані рани. Дівчинку знайшли мертвою на виїзді з  міста, а її матері, яка підозрювалася у вбивсті  оголосили про підозру.

14 грудня матері вбитої кіровоградської школярки Катерини Добродій Олені, яка підозрюється у вбивстві доньки, обрали запобіжний захід у Кіровському районному суді. 

Переглядiв: 1276