У кіровоградській кав’ярні відбувся благодійний розпродаж одягу (ФОТО)

23.11.2018 15:51
image

В обласному центрі у кав’ярні «Kex Bar» відбувся благодійний розпродаж одягу в підтримку дворічної дівчинки Еліни Яригіної з рідкісним діагнозом -  синдром Чарджа сьогодні, 23 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.  

Так, організатором заходу є міжнародний благодійний фонд «Дивожиття». Дівчинка потребує спеціалізованого харчування, оскільки харчується через гастростому.   

«Я не знаю матір і її дитину. Але мені про їхню проблему розповіла директор благодійного фонду Вікторія Семененко і це мене зацікавило. Мені дійсно шкода батьків і дівчинку, адже це тяжко морально і фінансово. Я запропонувала провести розпродаж, тому що мені здається, що у кожного в шафі є речі, які вдягали декілька разів або жодного. Ми не пропонували людям розвантажити їх шафи, тож тут відібрані лише якісні і гарні речі», - розповіла ініціатор заходу Віра Шестакова. 
image
image
image
image
image

Понад півсотні суконь пожертвували містяни для розпродажу. Крім того, на заході бажаючі також могли пройти експрес майстер-клас.

«Суміші для харчування дорого коштують. У місяць ми витрачаємо близько 7 тисяч гривень. Для нашої сім’ї - це велика сума, і ми постійно змушені знаходити волонтерів і фонди, які б змогли нам допомогти прогодувати нашу дитину. Я вдячна людям, які на цей захід принесли одяг і допомагають нашій родині. Моїй доньці постійно потрібні масажі та реабілітація, оскільки у два роки вона ще не може сидіти і ходити самостійно», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR мати дівчинки Анастасія Яригіна.
«На жаль, я не чула про розпродаж, випадково сюди завітала. Це дуже гарна ідея, яка має на меті благодійну місію. Цей розпродаж дає можливість людям допомогти не лише фінансово. Мені здається, що таких акцій у нас в місті не вистачає. Хотілося б бачити більше подібних заходів і небайдужих людей», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR гостя заходу Юлія Степанюк.

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі тяжкохворора Еліна Яригіна, якій діагностували рідкісну хворобу, потребує термінової фінансової допомоги. 

image
image
image
image
image
Переглядiв: 929