У Кропивницькому медичний коледж відзначив 95-річний ювілей (ФОТО)

03.11.2023 15:17

У медичному фаховому коледжі імені Єфрема Мухіна відбулися урочистості, присвячені 95-річному ювілею з дня заснування сьогодні, 3 листопада. Про це повідомляє прес-служба обласної ради. 

Викладацький колектив та студентів комунального закладу привітали перший заступник голови Кіровоградської обласної ради Юрій Семенюк та перший заступник начальника ОВА Павло Конопко. Вони вручили працівникам коледжу обласні відзнаки.

«Медколедж – один із найстаріших навчальних закладів на території Кіровоградщини. За цей час незмінним залишається одне – ваші випускники завжди рятували життя людей. Багато хто з них став відомим лікарем, хтось – провідним науковцем, хтось залишився фельдшером, допомагаючи хворим у найвіддаленіших куточках нашої України. Але для всіх вас на першому місці завжди стояло людське життя та його порятунок. Ваші випускники з честю боронять рідну землю, рятуючи життя побратимів на полі бою. Тисячі наших воїнів довіку будуть дякувати тим, хто, ризикуючи найдорожчим, витягував їх з поля бою, надаючи критично важливу першу допомогу. Вірю, що ще тисячі молодих людей зроблять перший крок у медицину у стінах саме нашого медколеджу», – наголосив перший заступник голови Кіровоградської обласної ради Юрій Семенюк.

Переглядiв: 1111