У Кропивницькому поліцейські вибухотехніки отримали заохочення

13.06.2024 17:18

Заходи з нагоди Дня створення вибухотехнічної служби Національної поліції України відбулися у обласному главку відомства. Про це повідомляють у поліції області. 

Керівник поліції області Роман Козьяков подякував правоохоронцям за сумлінне несення служби, зокрема в умовах воєнного стану.

«Вже минуло два роки відтоді, як ви у складі зведених загонів виконуєте завдання з розмінування звільнених населених пунктів. Це дуже відповідальна і важлива робота, адже від її результатів залежить безпека та життя громадян, відновлення інфраструктури та загалом можливість повернення до життєдіяльності деокупованих територій. Дякуємо за ваш професіоналізм і внесок кожного у справу наближення Перемоги», - зазначив очільник поліції Кіровоградщини.

Фахівці відомчої вибухотехнічної служби отримали подяки Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області.

Також голова Кіровоградської обласної профспілкової організації атестованих працівників Валерій Шевчук вручив правоохоронцям грамоти профспілки.

Переглядiв: 528