У Кропивницькому масштабну виставку «АгроЕкспо» відвідали 42 тисячі гостей

03.10.2020 14:40
image

В обласному центрі міжнародну агропромислову виставку «АгроЕкспо-2020» відвідали 38 – 42 тисячі гостей протягом чотирьох днів. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори.

За інформацією, загалом у виставці взяли участь 450 компаній-експонентів та 500 учасників «Покровського ярмарку». У зв’язку із карантинними обмеженнями реєстрація відвідувачів не була задля того, щоб уникнути скупчення людей. Тож кількість гостей вираховували, дивлячись по заповнюваності автостоянки та спискам реєстрації учасників. Так, цьогоріч на виставку не завітали іноземні експоненти з Туреччини, Польщі та Білорусі.

За словами організаторів, площа виставки з польовою демонстрацією техніки, яка тривала з 30 вересня до 3 жовтня, стала рекордною для України - 125 000 м². Як зазвичай, протягом чотирьох днів присутні могли взяти участь у семінарах, конференціях та панельних дискусіях.

Тож на виставці представили провідні бренди сільськогосподарського машинобудування: іноземні «John Deere», «New Holland», «Case, Fendt», Claas», та вітчизняні ХТЗ, «Ельворті», «Лозівські машини», «Білоцерківмаз». Також була експозиція племінних порід тварин та птиці площею 2000 м².

Гості заходу насолоджувалися виставкою «Autoland», де представляли легкові та вантажні автомобілі світових брендів.

На Всеукраїнському освітньому ярмарку наукові потужності показали 30 ЗВО з різних куточків України. У рамках «АгроЕкспо» пройшов «Покровський ярмарок» з міні-експозиціями товарів декоративно-ужиткового мистецтва, частуванням, виступами творчих колективів та вже традиційним конкурсом «Гарбуз-велетень».

Як раніше повідомляв DOZOR, цьогоріч перемогла Валентини Білоконенко з селища Степового Кіровоградської області. Вага гарбуза, який вона привезла, склала 55,3 кг. Переможниця отримала у подарунок 32-дюймовий телевізор.

Також відбувся фестиваль вуличної їжі «Єлисавет Смак Fest» із різноманітними стравами кухонь народів світу.

Фото зі сторінки агропромислової виставки "АгроЕкспо" у Фейсбук. 

Переглядiв: 2131