У Кропивницькому обиратимуть кращого студента медколеджу

26.11.2019 09:06
image

В обласному центрі старту' конкурсний відбір номінантів на здобуття стипендії від фонду, який створила донька колишньої студентки коледжу ім. Є. Мухіна Валентини Костенко, у неділю, 1 грудня. Про це йдеться на сторінці фонду у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

Так, конкурс –  доброчинний проект, який передбачає безкоштовний для учасників мотивувальний конкурс з відбором найкращих студентів. Стипендія присуджується щороку, вперше преміанта було визначено у 2018 році.

«Ми раді повідомити про початок процедури конкурсного відбору номінантів на здобуття стипендії 2019 року, а також про рішення фонду, за яким вперше на стипендію будуть претендувати усі без виключення студенти училища, а преміантів буде кілька відповідно до підсумків відбору конкурсної комісії. До участі в конкурсі на здобуття стипендії подаються такі документи: анкета від учасника, характеристика з установи, де студент проходить медичну практику з підписом керівника практики, копія паспорта, есей на тему: «Значення медичної професії для України» (до 3 тис. знаків)», - повідомляють організатори.

Документи потрібно надати завідувачу сестринським відділенням медколеджу Тетяні Шарошкіній з 1 по 20 грудня 2019 року.

Преміантів визначать 31 грудня 2019 року.

Офіційне оголошення цьогорічних преміантів відбудеться на сторінці Фонду у мережі Фейсбук. 

Додаткову інформацію про "Фонд Костенко", стипендію, умови конкурсу на її здобуття розміщено на сторінці Фонду у мережі Фейсбук за адресою. 

Нагадаємо, торік у Кропивницькому обрали кращу медсестру. 

Переглядiв: 645