У Кропивницькому офіційно відкрили змагання з кантрі-кросу (ФОТО)

22.10.2021 13:18
image

У Кропивницькому на площі Героїв Майдану відбулося офіційне відкриття чемпіонату України  з кантрі-кросу для квадроциклів Ukrainian Cross-Country 2021 сьогодні, 22 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, у рамках відкриття презентували виставку квадроциклів. Також тут проходить концертна програма за участю вокальних колективів та сольних виконавців.

Як зазначив член президиуму федерації мотоспорту України Руслан Савкін, наразі на змагання долучилося більше півсотні транспортних засобів – спортсмени з усіх регіонів України.

«Цій гонці вже 15 років, за цей час провели понад 100 змагань у різних дисциплінах. На Кіровоградщині були ініціатори змагань, які висловили бажання та можливість організації таких заходів. Також була збудована відповідна траса. У разі успішного проведення цих змагань, наступного року на Кіровоградщині може пройти два етапи, до якого долучаться усі регіони України», - зазначив Руслан Савкін.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Наймолодшому учаснику змагань лише 6 років. Вік наймолодшого учасника у дорослому класі – 16 років. Вік дорослої категорії фактично необмежений. Наразі спортсмени вже переїхали в  закритий парк на трасу змагань, с. Високі Байраки Великосеверинівської ОТГ.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 1178