У кропивницькому парку для дітей працюватиме «Місто професій»

18.09.2019 14:12
image

В обласному центрі на території Пушкінського парку (Козачого острова) під час фестивалю вуличної їжі працюватиме дитяча зона «Місто професій». Про це під час прес-конференції повідомила координатор проекту Анна Бондар сьогодні, 18 вересня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, дитяча локація буде відкрита 21-22 вересня з 10:00 до 18:00. Загалом представлять 12 професій: працівники управління юстиції (реєстрація шлюбу), ріелтор, флорист, продавець, фітнес-тренер, аніматор, кондитер, військовий, пожежник, пілот, модель, психолог.

«Цей проект передбачений для того, щоб вся родина змогла відпочити та гарно провести час. Адже батьки зможуть оформити дитину в «Місто професій» на 2 години, і піти розважатися на інші локації. Діти в той час не тільки зможуть погратися, а ще й отримати корисну інформацію про актуальні професії», - розповіла Анна Бондар.

При вході діти будуть реєструватися та отримувати паспорти на відвідування різних зон. У кожній зоні, проходячи інтерактиви, діти будуть заробляти гроші у вигляді валюти «Міста професій», на які зможуть придбати подарунки, сувеніри та інші різноманітні товари на локації супермаркету дитячої зони.

Також  організатори повідомили про те, що льотна академія привезе на одну із локацій фестивалю літак, де діти зможуть відчути себе справжніми пілотами й погратися.

Як раніше повідомляв DOZOR, на фестивалі вуличної їжі кропивничан здивують морепродуктами та канапе з салом.

Переглядiв: 1051