У Кропивницькому підозрюваний у використанні безхатченків подав апеляцію

15.05.2020 11:26

В обласному центрі підозрюваний у використанні безхатченків та осіб з інвалідністю для зайняття жебрацтвом подав апеляцію. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в суді.

За інформацією, один із злочинної групи, який допомагав шукати жертв на території Кривого Рогу, не погодився з рішенням суду. Сторона захисту підозрюваного звернулася з апеляційною скаргою на ухвалу слідчого судді та просила скасувати ухвалу районного суду. Попросили обрати стосовно підозрюваного запобіжний захід, який буде не пов'язаний з триманням під вартою, посилаючись на недоведеність ризиків.

За результатами розгляду апеляційний суд постановив залишити без задоволення апеляційну скаргу сторони захисту та залишити без змін ухвалу слідчого судді. Так, підозрюваний утримуватиметься під вартою до 21 червня. У випадку внесення визначеного районним судом розміру застави в сумі 210 200 гривень підозрюваний буде звільнений з-під варти.

Як раніше повідомляв DOZOR, на Кіровоградщині затримали злочинну групу, яка використовувала безхатченків для зайняття жебрацтвом. Підозрюваним обрали їм запобіжний захід.

Переглядiв: 792