У Кропивницькому стартує всеукраїнський конкурс дитячих малюнків

01.09.2019 11:10
image

В обласному центрі розпочинається Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка – «Щаслива дитина - квітуча Україна» у неділю, 1 вересня. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив організатор конкурсу, власник галереї «Єлисаветград» Микола Цуканов, інформує медіапортал DOZOR.

За умовами конкурсу, діти малюють картини на тему «Щаслива дитина — квітуча Україна», в яких можуть показати свій погляд на навколишній світ,  як вони його бачуть.

«З 1 вересня стартує Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка – «Щаслива дитина - квітуча Україна», який галерея проводитиме вже п'ятий рік поспіль. Торік участь приймали 2 500 дітей з усіх куточків України. Особливістю нашого конкурсу є те, що всі його учасники отримують дипломи, а також всі бажаючі приєднуються до призових нагороджень учасників. Так, в минулому році близько 640 дітей було нагороджено подарунками. Зазвичай, це призи, які допомагають розвиватися дітям у творчості – книги, фарби, пензлі, картини художників. Цьогоріч вже 40 художників виділили свої роботи на подарунки для учасників», - повідомив Микола Цуканов.

Як зазначив організатор, незважаючи на те, що конкурс стартує 1 вересня, вони вже отримали близько 400 малюнків цього року від дітей, які вже брали участь у конкурсі та знають його умови. На сторінці «Щаслива дитина - квітуча Україна» у соціальній мережі Фейсбук, розміщені всі малюнки, які надходять на поштову скриньку конкурсу. Тому бажаючі можуть оцінювати їх та приєднуватися до нагородження учасників.

«Галереї «Єлисаветград»  сьогодні вже вісім років, і ті діти, які починали розвиватися з нами, сьогодні, вже мають можливість вступити до художніх училищ, інститутів. Діти мають прагнути чогось кращого, а дорослі розуміти, яке майбутнє хочуть бачити наші діти – у яскравих фарбах, позитивним і без війни, це дуже важливо для нас всіх», - зауважив Микола Цуканов.

Конкурс триватиме до 15 листопада. З умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, як раніше повідомляв DOZOR, рекордна кількість дитячих малюнків про Україну прикрасила кіровоградську галерею.

Антоніна Шаповалова 

Переглядiв: 2317