У Кропивницькому судитимуть підозрювану у смертельній ДТП по вулиці Чикаленка

26.10.2020 09:32
image

Підозрювану у смертельній ДТП на вулиці Євгена Чикаленка судитимуть. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в прокуратурі області.

Так, прокуратура області направила до суду обвинувальний акт проти підозрюваної за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

Відомо, що нині жінці інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в обласному центрі на вулиці Євгена Чикаленка насмерть збили 51-річну жінкуЗгодом правоохоронці затримали підозрювану у ДТП. Вже наступного дня підозрюваній обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 168 тисяч гривень, а в НВО, де вона працює призначили в. о. Жінка не залишилася в СІЗО і її випустили під заставу. Директор не з’являлася на робочому місці, ще з 4 вересня, а нещодавно знову продовжила лікарняний.

Переглядiв: 6676