У Кропивницькому триває конкурс з музичним призом за гру на вуличному піаніно (ВІДЕО)

08.08.2019 13:28
image

В обласному центрі продовжується конкурс гри на вуличному піаніно, переможець якого отримає безпровідні навушники airpods 2. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори конкурсу – ГО «Перспектива міста».

Так, конкурс оголосили майже тиждень тому. На головній площі міста, де знаходиться інструмент, часом виникали черги бажаючих показати свою майстерність, щоб поборотися за приз.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, слід записати на відео власне виконання композиції на вуличному піаніно, завантажити відео свій профіль на Фейсбуці або в Інстаграмі з хештегом #вуличне__піаніно_конкурс. Детальніше ознайомитися з умовами конкурсу можна за даним посиланням.

За інформацією, конкурс завершиться 14 серпня, а вже за два дні організатори оголосять переможців.

Нагадаємо, команда громадського діяча, голови ГО «Перспектива міста» Артема Стрижакова оголосила конкурс гри на вуличному піаніно, у якому можуть взяти участь усі охочі.

Як повідомляв DOZOR, вуличне піаніно було встановлене за грант від Культурно-мистецького фонду «Перспектива» громадського діяча Артема Стрижакова. Торік музичний інструмент прикрашав вулицю Дворцову, але цьогоріч його розмістили подалі від житлових будинків, у самому центрі Кропивницького.

Переглядiв: 1282