У Кропивницькому вандали зірвали кришку з вуличного піаніно

09.09.2019 11:18
image

В обласному центрі на головній площі міста вандали зірвали кришку з вуличного піаніно. Про це повідомив співавтор проекту Дмитро Бабак на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

«Сьогодні зранку проходив повз вуличного піаніно і помітив, що кришка від нього відсутня. Мене це здивувало, адже ми попередньо засверлили усі елементи, щоб захистити від вандалів. Проте їх це не зупинило. Як з’ясувалося, кришка була у охоронця кав’ярні, з яким ми домовлялися про те, що кожного вечора він накриватиме піаніно кришкою, а вранці відкриватиме. Він повідомив про те, що минулої ночі знайшов відірвану кришку і не зміг її встановити. Наразі кришка знайдена та вже встановлена, а піаніно повністю функціонує», - написав Бабак.

Нагадаємо, проект «Вуличне піаніно» презентували торік на вулиці Дворцовій  за грант від Культурно-мистецького фонду «Перспектива» громадського діяча Артема Стрижакова. Цього року інструмент встановили на головній площі міста.

Як повідомляв DOZOR, команда громадського діяча, голови ГО «Перспектива міста» Артема Стрижакова провела конкурс гри на вуличному піаніно та визначила переможця, який отримав у подарунок безпровідні навушники airpods 2.

Антоніна Шаповалова

Переглядiв: 1138