У Кропивницькому оголосили переможця конкурсу гри на вуличному піаніно (ФОТО, ВІДЕО)

20.08.2019 08:22
image

В обласному центрі оголосили переможця конкурсу з гри на вуличному піаніно, яким став талановитий 15-річний Денис Чуб. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Нагадаємо, команда громадського діяча, голови ГО «Перспектива міста» Артема Стрижакова організувала конкурс з гри на вуличному піаніно, який тривав два тижні, та у якому могли взяти участь усі охочі. Необхідно було записати на відео виконання будь-якої композиції на вуличному піаніно та поширити його у соцмережах. За умовами конкурсу, перемогу здобуває автор найпопулярнішого допису.

Так, за майстерне виконання своєї улюбленої композиції «Klaus Badelt — Hes A Pirate» з фільму «Пірати Карибського моря» на музичному інструменті в центрі міста Денис Чуб зайняв перше місце та отримав у подарунок сучасні безпровідні навушники airpods 2.

«Цю пісню я почув ще у 12 років, коли подивився фільм «Пірати Карибського моря», вона мені припала до душі і я її почав вчити. Мені це не легко давалося, але через декілька років моєї натхненної праці в мене вийшло виконати улюблений саундтрек», - розповідає Денис Чуб.

Як з’ясувалося, 15-річний кропивничанин закінчив музичну школу  №1 ім. Г.Г. Нейгауза міста Кропивницького по класу фортепіано і є переможцем багатьох регіональних та всеукраїнських конкурсів таких, як «Паросток», «Сходинки до майстерності», «Нейгаузівські музичні зустрічі» та інші.

Дивовижна композиція «Klaus Badelt — Hes A Pirate» у виконанні Дениса Чуба набрала 1635 лайків у соцмережі Інстаграм.

«У мене дуже позитивні емоції від цього конкурсу. Коли я виклав відео, навіть не очікував на перемогу. Але потім лайки почали рости і я повірив у свої сили. Звісно, я просив про підтримку всіх знайомих, друзів, родичів і дуже вдячний їм за те, що вони виявилися такими активними», - поділився враженнями Денис.

Координатор проекту Дмитро Бабак зауважив, що загалом у конкурсі взяли участь близько 50 кропивничан, які виконували найрізноманітніші композиції від класичної до сучасної музики.

«Були учасники, які так хотіли перемогти, що накручували лайки. Наша команда була зацікавлена у тому, щоб конкурс проходив чесно та справедливо. Тому протягом декількох днів ми ретельно переглядали відео усіх учасників та перевіряли їх на дотримання умов конкурсу», - зазначив Дмитро Бабак.

image

Нагадаємо, завдяки конкурсу грантів, який проводить фонд «Перспектива» за останні роки реалізували низку культурних проектів. Зокрема, це «Поезія стін», парасолькова алея на вулиці Дворцовій «UmbrellaSky», зона мікс-відпочинку та кінотеатр під відкритим небом, перший у місті ЗД-малюнок,  інсталяція повітряної кулі «Політ крізь століття»«Вуличне піаніно», люмінесцентний міні-мурал «Королева ночі» тощо.

image

Антоніна Шаповалова

Переглядiв: 3823