У Кропивницькому відкриється креативний простір «Пектораль»

14.09.2021 07:44
image

В Кіровоградському обласному Центрі народної творчості (м. Кропивницький, вул. Гоголя, 66/50) відбудеться відкриття креативного простору «Пектораль» у четвер, 16 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

У програмі заходу презентація колекції скульптурних виробів на площині (барельєф) Ігоря Чірухіна з м. Кропивницького, знайомство з роботами учасників Всеукраїнської художньої фотовиставки «Погляд-2020», колекцією старовинних домотканих килимів, зібраних у рамках проведення культурно-просвітницького проєкту «Орнаментальне ткацтво Кіровоградщини».

Власноруч ткані та зібрані в етнографічних експедиціях вироби представить майстер народного мистецтва з килимарства, член Національної спілки майстрів народного мистецтва України Валентина Добровольська з м. Кропивницького. Майстриня та її вихованці з гуртка «Етно-Арт» Центру естетичного виховання «Натхнення» комунального закладу «НВО № 6 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Кіровоградської міської ради» проведуть майстер-класи з килимарства.

Святковий настрій створить саксофоніст Анатолій Гаїна, соліст Аджамського центрального сільського будинку культури Аджамської сільської ради Кропивницького району.

Переглядiв: 717