У міськраді зробили проміжний підрахунок голосів за проекти на громадський бюджет (ФОТО)

03.11.2017 08:13
image

У Кіровоградській міськраді зробили проміжний підрахунок  голосів за проекти на громадський бюджет сьогодні, 3 листопада, інформує DOZOR.

Так, згідно з проміжним підрахунком голосів, серед 11 великих проектів найбільша кількість голосів наразі  у проектів «Місту – Амфітеатр»  та «Реконструкція Набережної річки Інгул».

Серед малих проектів лідирують проекти «Встановлення та облаштування глядацьких трибун на стадіоні «Юність»  та проект «Продовження арт-інсталяції Umbrella Sky». Найменшу підтримку наразі отримав проект «Створення нового спортивного майданчика на прибудинковій території». 

Серед соціальних проектів найбільшу підтримку наразі отримала ідея щодо створення Молодіжного центру молоді з інвалідністю «Сильні духом». Проекти зі встановлення підіймальної платформи та створення соціального таксі для людей з інвалідністю також знаходять підтримку у містян.

За словами начальника управління економіки Андрія Паливоди, наразі проекти на громадський бюджет підтримало більше 5 тисяч містян, зокрема, 545 жителів міста проголосували у приміщенні  міськради, а 4672 –  на сайті відомства.

Читайте також:

Будувати чи співати: Огляд проектів на громадський бюджет Кіровограда -2018.

У Кіровограді з’явилися палатки на підтримку проекту з реконструкції Набережної. 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 4515