У центрі Кропивницького розрили асфальт (ФОТО)

05.08.2020 11:49
image

В обласному центрі на вулиці Чорновола асфальт, постелений два роки тому, розрили вже увосьме сьогодні, 5 серпня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

Так, за коментарем медіапортал DOZOR звернувся до директора КП "Теплоенергетик" Олександра Чельника. За інформацією, наразі триває ремонт тепломережі.

«Після закінчення опалювального сезону цього року проводили гідравлічні випробовування, завдяки яким виявили руйнування теплових мереж, які проявилися. Ми виконали ремонтні роботи і відповідно до регламенту та порядку ведення робіт з підготовки, повторно набрали в мережу воду та підняли тиск. Через понад два місяці, які пройшли після попередніх гідравлічних випробовувань, руйнування тепломереж проявилися в іншому місці, в цьому випадку на вулиці Чорновола», - зазначив Олександр Чельник.

За його словами, нині на ділянці, де проводяться ремонтні роботи, обмежили рух транспорту, а саме від вулиці Чміленка до Шевченка. Про день та час завершення робіт посадовець не зміг відповісти. 

Як раніше повідомляв DOZOR, у 2018 році новий асфальт на вулиці Чорновола переривали у вересні на відрізку дороги між вулицями Тараса Карпи (колишня Тимірязєва - ред.) та Віктора Чміленка (колишня Дзержинського – ред.) та за ДК імені Компанійця через пориви. У листопаді це вже було на відрізку дороги за 50 метрів від вулиці Дворцової. 

Вже у 2019 році причини декількох розриттів було у ремонті трубопроводу теплової мережі. 

Переглядiв: 2204