Учасники АТО демонтують конструкцію «Ятрань», встановлену на клумбі (ФОТО)

12.07.2018 07:59
image

У Кіровограді близько 15 учасників АТО  почали демонтаж кіоску, встановленого на клумбі біля зупинки «Магазин "Мелодія»» сьогодні, 12 липня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Наразі АТОвцям перешкоджають працівники поліції, які прибули на місце події. Також на місце події прибули представники підприємства «Ятрань». Учасники АТО зазначають, що їх не цікавлять дозволи, які має підприємство, тому  мають намір демонтувати павільйон.

«Ми на сході воювали не за те, щоб у Кропивницькому відбувалося свавілля і мер міста розбудовував на газонах свій бізнес», - зазначив один з військових.

На місце події вийшли кілька десятків жителів будинків, які знаходяться поруч з магазином, а також прибула слідчо-оперативна група.

Як повідомляв медіапортал DOZOR, в обласному центрі на клумбі біля зупинки  «Магазин «Мелодія»», що на вулиці Великій Перспективній, проводяться земляні роботи задля зведення торговельного павільйону «Ятрань». Паралельно продовжується будівництво торговельного павільйону цього ж підприємства на тротуарі вулиці Соборної і зведення літнього майданчику ресторану "Familia Garden" на пішохідній частині по вул.Шевченка.

Жителі обласного центру, обурені будівництвом торговельних  павільйонів «Ятрань»  на тротуарах та газонах міста, оголосили бойкот продукції підприємства «Ятрань». У соцмережах з'явилися численні пости із хештегами "гудбай_ Ятрань" та "Я не купую в Ятрань".

Нагадаємо, Райкович відповів, як ставиться до будівництва на газонах і тротуарах.

image
Переглядiв: 9200