«Улюбленець» кропивницької міськради технічно забезпечить відкриття новорічної ялинки

12.12.2019 13:39
image

Міське управління культури підписало договір з переможцем тендеру щодо надання послуг з технічного забезпечення відкриття новорічної ялинки на площі Героїв Майдану Підписані договори опубліковані у системі публічних закупівель «Prozorro» сьогодні, 12 грудня, інформує медіапортал DOZOR.  

Так, фірма з місцезнаходженням у Полтаві під назвою «Піар-Мюзік» виграла одночасно три тендера, які оголосила міська рада Кропивницького. Зокрема, тендер із технічного забезпечення звуковим обладнанням вартістю 27 810 гривень, технічного забезпечення сценічними конструктивами. Оголошена вартість закупівлі склала 22 190 гривень.

Також міська рада заплатить цьому ж приватному підприємству 28 тисяч гривень за забезпечення світловим обладнанням, адже «Піар-Мюзік» виграв і цей тендер.  Як відомо, раніше управління культури та туризму обрало цю ж полтавську фірму для технічного  забезпечення музичним та звуковим обладнанням у День міста. За ці послуги з міського бюджету витратили більше 200 тисяч гривень.

Слід зауважити, що в усіх трьох оголошених процедурах закупівель брала лише одна фірма, яка і стала переможцем.  Варто зазначити, що в жодному з тендерів фірма не знизила встановленої міськрадою вартості закупівлі.  

Переглядiв: 1812