Управління освіти прокоментувало конфлікт у кіровоградському ліцеї

18.12.2018 12:20

Між вчителем фізкультури та ученицею школи-ліцею «Сокіл» була неприязнь, внаслідок якої виникла неприємна ситуація. Про це повідомила начальник міського управління освіти Лариса Костенко, інформує медіапортал DOZOR з посиланням на сторінку міськради у Фейсбук.

«Стало відомо, що сталася неприємна ситуація в школі. За результатами розбору цієї ситуації було рекомендовано провести батьківські збори, було з’ясовано, що дійсно була неприязнь між ученицею та вчителем, який, до речі, не викладає в цьому класі вже два роки. Під час уроку була проведена постановочна відеозйомка. На батьківських зборах цю ситуацію розібрали. І управління освіти, й адміністрація, й батьки не вважають, що там є продовження конфліктної ситуації», - повідомила Костенко, подякувавши батькам за реагування.

Як повідомляв DOZOR, в обласному центрі в школі-інтернаті І-ІІІ ступенів, ліцеї «Сокіл» під час уроку  сталася конфліктна ситуація між вчителем фізкультури та ученицею. В результаті дитина отримала тілесні ушкодження. 

Переглядiв: 1943