В «Єлисаветграді» показали театральну виставу «Не залишайте без нагляду друзів» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

20.05.2017 09:08
image

У обласному центрі в галереї «Єлисаветград» відбулася вистава за мотивами твору молодої французької письменниці-драматурга Ясміни Рези «Не залишайте без нагляду друзів» (ART) ввечері 19 травня. Про це повідомляє DOZOR.

Нова вистава «ART» обласного театру імені Кропивницького – це комедія про чоловічу дружбу, про стосунки між давніми і таким різними за характерами приятелями.

«Я з упевненістю можу сказати, що це унікальний спектакль.Унікальность багато в чому, але головне -  в тому, що  п'єсу грали вперше в галереї, а безпосередніми глядачами були художники. Зал галереї розрахований на 50 місць, але бажаючих «наблизитися» до дійства було майже вдвічі більше. Після вистави багато хто був в культурному «шоці». Ми побачили протягом півтори години життя, яким воно є. Багато емоційних сцен і робота акторів з залом створювали дуже динамічну атмосферу, в якийсь момент відчуваєш себе актором на сцені. Уклін усім, хто причетний до створення вистави і, звичайно ж, спасибі головному режисеру театру Євгену Курману. Дякую також директору театру Володимиру Єфімову, який ризикнув на співпрацю з галереєю «Єлисаветград». Хотілося б, щоб цей вдалий проект був не останнім», - поділився враження у коментарі сайту DOZOR співорганізатор пленеру, власник галереї Микола Цуканов.

Як повідомляв DOZOR, сьогодні художники з усієї країни презентують виставку своїх робіт, які вони створили під час перебування на території Кіровограда та області.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1809