Вбивство пенсіонера та замах на двох жінок у Кропивницькому: вбивцю засудили довічно

01.06.2021 08:35
image

Чоловіка, який підозрювався у вбивстві пенсіонера біля річки Інгул та замаху на двох жінок,  визнали винним і призначили йому покарання – довічне позбавлення волі. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області.

Так, відомо, що обвинувачений у момент скоєння злочинів був під впливом наркотиків. Увечері він напав на жінку – душив її, поки вона не втратила свідомість. Після цього він залишив місце пригоди. Вже наступного дня обвинувачений намагався задушити 19-річну дівчину біля Новомиколаївського пляжу. Тоді він теж утік з місця злочину. Під ранок вбивця зустрів пенсіонера-рибака  й проявляючи агресію, посилену станом наркотичного сп’яніння та попередніми невдалими спробами вбивства, побив останнього після чого наніс йому не менше 13 ударів колюче-ріжучим предметом. Потерпілий загинув на місці події.

За інформацією, засуджений раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та лише наприкінці 2018 року був умовно-достроково звільнений з місць позбавлення волі.   

Вирок суду ще не набрав законної сили, триває час на апеляційне оскарження.

 Нагадаємо, на березі Інгулу знайшли мертвого чоловіка. За інформацією, 79-річний чоловік пішов порибалити. Згодом онук виявив його тіло з колото-різаними ранами в області серця. 

Як повідомляв DOZOR, в обласному центрі посеред вулиці душили жінку. Потерпіла в лікарні.

Переглядiв: 3982