Вбивство п’ятимісячного малюка на Кіровоградщині. Подробиці від головного поліцейського області (ФОТО)

17.05.2017 06:36
image

На території Знам’янського району правоохоронці затримали 24-річного чоловіка, який вбив п’ятимісячного малюка, вдаривши головою об ліжко. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

За інформацією, трагедія сталася у селі Суботці.

«Працівники поліції отримали повідомлення від фельдшера про те, що за місцем проживання молодого подружжя було виявлено тіло 5-місячної дитини. Мати хлопчика розповіла, що на деякий час залишила малого з чоловіком (який є йому не рідним батьком). Коли повернулася, побачила сина без свідомості. За словами співмешканця, маля начебто вислизнуло з його рук, впало на підлогу та знепритомніло. Вчора поліцейські отримали висновки судово-медичного експерта і запевнення у тому, що дитина загинула через нещасний випадок – «зійшли нанівець».  Працівникам карного розшуку вдалося досить швидко встановити справжню причину трагедії. За попередніми даними, 24-річний вітчим, аби заспокоїти малюка, кілька разів ударив його головою об ліжко», - повідомив начальник обласної поліції Сергій Кондрашенко.
«Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінально-процесуального Кодексу у вівторок, 16 травня. Наразі йому оголосили частину 2 статті 121 – «Нанесення тяжких тілесних ушкоджень», - повідомила у коментарі сайту DOZOR речник поліції області Віталіна Бевзенко.
image
image
Переглядiв: 2431