Вихованці недільної школи відвідали резиденцію Святого Миколая у Кропивницькому (ФОТО)

26.12.2019 11:44
image

До резиденції Святого Миколая, яку на Дворцовій відкрив громадський діяч Артем Стрижаков, завітали вихованці недільної школи Святої Єлисавети, що при Благовіщенському храмі, на чолі з настоятелем храму Євгенієм Назаренком. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, кількадесят дітей поспілкувалися зі Святим Миколаєм, заспівали йому пісню  та отримали солодкі подарунки. Традиційно також – фото на згадку від професійного фотографа.

«Ми раді, що побували тут разом з дітками нашої недільної школи. Ще у День Святого Миколая, 19 грудня,  ми їздили вітати людей похилого віку, хворих людей, проїжджали поруч цього місця і захотілося відвідати резиденцію ще тоді, така вона гарна. Дітям дійсно сподобалося, я бачив, як вони заходили та йшли до Святого Миколая, спілкувалися з ним. Такі ініціативи дуже правильні і важливі для міста», - говорить настоятель Благовіщенського храму Євгеній Назаренко.

За словами настоятеля храму, найголовніший посил резиденції – творення добрих справ.

 «Справа не стільки в солодкому подарунку, скільки у спілкуванні зі Святим Миколаєм, святковій і казковій атмосфері. Я радію разом із дітьми. Хотів би побажати організаторам резиденції продовжувати посилювати значення Святого Миколая, а дітям – навчатися у нього творити добро, допомагати нужденним, хворим одноліткам, радості та любові!» - додав отець Євгеній Назаренко.
image
image
image
image
image

Нагадаємо, 19 грудня на вулиці Дворцовій відкрилася резиденція Святого Миколая від Муніципального бюро Артема Стрижакова. Резиденція працюватиме до 29  грудня включно за адресою Муніципального бюро Стрижакова: вул.Дворцова,27/25 з 12 до 17 години.

Читайте також: 

Європа в центрі Кропивницького: містяни про резиденцію Святого Миколая (ВІДЕО)

Переглядiв: 1467