Виробництво зняло з себе відповідальність за нещасний випадок у центрі Кропивницького

21.02.2020 16:07
image

В обласному центрі ТОВ «Новий будівельний стандарт» знімає з себе відповідальність за нещасний випадок із працівником, який впав із даху під час робіт 28 січня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в обласному управлінні держпраці.

За інформацією, у виробництві стверджують, що документи свідчать про відсутність трудових відносин між ТОВ «Новий будівельний стандарт» (з яким у двох інших працівників укладені цивільно – правові угоди) та потерпілим.

Вивчивши обставини нещасного випадку, надані матеріали та опитавши свідків спеціальна комісія дійшла висновку, що нещасний випадок, що спричинив тяжкі наслідки, у зв’язку з невстановленням трудових відносин потерпілого з ТОВ «Новий будівельний стандарт» та враховуючи  п. 1 порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року № 337, визнається таким, що не пов'язаний з виробництвом.

Як раніше повідомляв DOZOR, у Кропивницькому з даху територіального управління державної судової адміністрації України у Кіровоградській області впав робочий., який вирішив демонтувати будівельне обладнання після ремонту. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом травмування працівника.

Переглядiв: 2817