Як красуні Кіровоградщини боролися за титули королев (ФОТОРЕПОРТАЖ)

23.03.2019 14:45
image

У філармонії відбувся міський конкурс "Королева Кропивницького" вчора, 22 березня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, організаторами заходу виступили модельна агенція "Рімо", управління молоді та спорту міськради за підтримки відділу молодіжної політики управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА.

"Ми провели щорічні конкурси "Королева Кропивницького" та "Королева Кіровоградщини". У нас 18 дівчат з міста та області, яких готували два місяці. Їм від 15 до 23 років. Переможниці поїдуть представляти наш регіон на конкурс "Королева України" цього року", - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR організатор заходу Олександр Працков.

Під час першого виходу учасниці дефілювали у сукнях від центру дизайну "Серж енд Віт", а потім конкурсантки демонстрували присутнім одяг від магазину Gloria Jeans.

image
image
"Я навчаюся в модельній агенції "Рімо" вже близько року і про конкурс дізналася звідти. Для мене участь у конкурсі - це як власний розвиток. Після сьогоднішнього вечора в мене дуже багато емоцій. Мабуть, більше всього сподобалися виходи в купальниках і одязі від Gloria Jeans", - зазначила друга віце-міс звання "Королева Кропивницького" Анна Мацкевич.

Наступна поява красунь на сцені була найулюбленішою для чоловічої половини зали, адже це було дефіле в купальниках. Дівчата вийшли на сцену разом із співачкою Navka та дефілювали під її хіти.

image
image
image
image

Також на захід запросили таких відомих зірок, як фіналіста шоу "Україна має талант" Назара Хассана, переможця "Х-фактора 5" Дмитра Бабака та оперну діву України Олену Гончарук.

Розважали глядачів своїми виступами імперія мистецтв "Форсайт", зразковий хореографіяний колектив "Аеліта" та соліст обласної філармонії Олексій Козачинський. Останній вихід чарівних красунь був у вечірніх сукнях, після чого відбулося нагородження. Всі учасниці отримали подарунки від спонсорів.

image
image
image
image
image

Корону та звання "Королева Кіровоградщини" отримала студентка Кіровоградського медичного коледжу імені Мухіна Катерина Іващенко, а "Королевою Кропивницього" студентці Кіровоградського будівельного коледжу Ірину Заніздру.

"Я в модельних агенціях ніколи не була. Займаюся лише спортом. Торік мене запрошували на цей конкурс, але я наважилися лише цьогоріч і все ж випробувала свої сили. Дуже багато позитивних емоцій та більш за все запам'ятався вихід у вечірніх сукнях. Я хочу далі рухатися у цьому напрямку та досягати успіхів", - поділилася враженнями володарка звання "Королева Кропивницького" Ірина Заніздра.

Переможниці отримали змогу взяти участь у всеукраїнському конкурсі краси "Королева України".

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласній філармонії відбувся конкурс "Міс принцеса Кіровоградщини".

image
image
image

Володарка титулу "Королева Кропивницького" Ірина Заніздра.

image

Володарка титулу "Королева Кіровоградщини" Катерина Іващенко.

Переглядiв: 6565