Як стартували вибори у Кропивницькому (ФОТО)

25.10.2020 10:36
image

У чергах, з дотриманням дистанції, у захисних масках та з антисептиками: в обласному центрі розпочалися місцеві вибори 2020 сьогодні, 25 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, сьогодні кропивничани обирають депутатів обласних, районних, міських рад, а також міського голову.

image
image
image

Як розповіли медіапорталу DOZOR голови виборчих комісій, поки що явка виборців низька.

«Явка на нашій дільниці на 9-ту годину не активна. Сподіваємось, що до кінця дня кількість виборців збільшиться і все буде добре. Зранку більшість людей, які голосують – люди похилого віку. Чекаємо активних молодих виборців. На щастя, поки скарг щодо роботи дільниці не надходило», - розповіла заступник голови ТВК №918 дільниці Ірина Павлишина.
«Проблем у нас ніяких, на щастя, не було. Явка поки що низька. Оскільки зараз у нас склалася така ситуація, голосують тільки по три особи. Людям у віці доводиться довго очікувати, а на вулиці прохолодно», - зазначила голова виборчої дільниці №913 Юлія Гавгаш.
image
image

Оскільки на території України та Кіровоградської області безпосередньо діють карантинні обмеження, вибори проходять відповідно до санітарно-епідемічних вимог. Всі виборці зобов'язані знаходитися на території дільниці виключно в засобах індивідуального захисту.

Як раніше повідомляв медіапортал DOZOR, «Перспектива міста» фіксує кричущі факти порушень виборчого процесу в Кропивницькому.

image
image
image
«Ми забезпечені масками, антисептиками. У нас наявна розмітка біля столу, біля кабінок, а також в холі. Проводиться температурний скринінг, на вході є місце для обробки рук, дотримуємось санітарних та карантинних мір», - розповіла Ірина Павлишина.
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1255