Які бувають срібні каблучки? «Oniks» знайомить з варіантами

08.04.2024 14:53

Стильний образ напряму залежить від прикрас, які підбирають для його доповнення. Вони мають гармоніювати з усіма елементами та демонструвати вашу індивідуальність. Вам тільки потрібно визначитися з тим, що саме вас цікавить. Ювелірний асортимент постійно розширюється, тому без проблем підберете срібні каблучки. Усі представлені аксесуари https://oniks.ua/ua/categories/rings/metal-is-serebro_925_quot/ вразять навіть найвибагливіших модниць. Іноді навіть буде складно зупинитися на чомусь одному, тому «Oniks» познайомить з найпопулярнішими прикрасами.

На які вироби звернути увагу?

Відкривши каталог, ви будете вражені різноманіттям. Це дозволяє придбати каблучку для різних образів. Одні ви будете носити щодня, інші надягатимете тільки для особливих випадків. Вирішувати вам.

Якщо детальніше розбиратися в найпопулярніших прикрасах, то можна виділити такі:

  • Обручки. Іноді закохані віддають перевагу не золотим, а саме срібним аксесуарам. Вони можуть бути з гладкою поверхнею чи з певними візерунками. Зараз дуже популярні вироби з візерунками, які нагадують вишиванку.
  • З одним каменем. Ідеальна прикраса для заручин. Вам тільки потрібно визначитися зі вставкою. Це можуть бути не тільки прозорі камінці, а й навіть колірні. Також не забувайте про розмір основного елемента.
  • З розсипом камінців. Це ювелірна класика. Тут можуть використовуватися як прозорі, так і колірні елементи. Що стосується розмірів, то у більшості випадків вони дрібні.
  • З гравіюванням. Каблучки можуть бути як широкими, так і вузькими. Це залежить від ваших побажань. Що стосується зображення, то воно може бути різним. Надпис, дата, картинка – ювеліри мають багато готових варіантів. Якщо забажаєте, то можете надати свій ескіз.
  • З різноманітними фігурними елементами. Геометрія, рослинні чи тваринні мотиви – це найпопулярніші варіанти оформлення. Якщо забажаєте, то можете знайти й інші фігурки.

Зрозуміло, що виключно цими каблучками асортимент не обмежується. Їх існує значно більше. Ви зможете вдало поповнити свою скриньку.

Партнерський матеріал

Переглядiв: 349