Яким було відкриття оновленої інсталяції «Umbrella Sky» на Дворцовій (ВІДЕО)

09.06.2018 17:00
image
Як повідомляв медіапортал DOZOR, урочисте відкриття оновленої інсталяції «Umbrella Sky» відбулося на вулиці Дворцовій ввечері 8 червня.  Нова алея стала довшою, а унікальність її полягає у світлових спецефектах за спеціально розробленим алгоритмом.
«Цьогоріч оновлена алея включає в себе вдвічі більше парасольок, ніж у минулі роки. Артем Стрижаков запропонував, щоб парасольки не лише світилися, а й демонстрували спецефекти», - говорить автор проекту Євген Новосьолов.

Під час урочистого відкриття  містян привітав і сам Артем Стрижаков. Громадський діяч подякував команді Фонду «Перспектива», яка успішно реалізовує проект "Umbrella Sky" вже третій рік поспіль, і побажав усім приємних прогулянок і щасливих моментів під парасольковим небом на Дворцовій.

«Парасолькову алею я бачу вже третій рік поспіль. Цьогорічний проект набагато яскравіший, в мене склалося дуже позитивне враження про оновлену алею та взагалі захід. Парасольки яскраві, їх стало більше. Будемо робити селфі з друзями на фоні наших парасольок та публікувати у соцмережах», - говорить студент ЦНТУ Олександр Кириченко.
«Захід дуже цікавий, зібралося багато людей, гарні музиканти.  Парасольки дуже гарні, продумано освітлення на високому рівні. З кожним роком наше місто ще більше змінюється. Дуже добре, що алея розміщена на цій вулиці, де щодня проходить багато людей. Алея гарно вписується в загальний настрій цієї вулиці», - каже житель обласного центру  Владислав Горінов.

Фоторепортаж із відкриття - за даним посиланням.

Переглядiв: 1943