З кіровоградського музею поцупили камеру

05.02.2018 15:55
image

З будівлі обласного художнього музею невідомий викрав камеру відеоспостереженння минулими вихідними. Про це у Фейсбуці повідомила директор закладу Тетяна Ткаченко-Суханова, інформує DOZOR.

«О п'ятій ранку «герой», ретельно приготувавшись, зірвав камеру спостереження із будівлі музею. З відео видно, що мав із собою спеціальний гак, яким і скористався і дуже швидко й навіть "професійно" здійснив крадіжку. Вранці перед відкриттям музею, здійснюючи візуальний огляд цілісності об'єкта наші охоронці й помітили це, доповіли своєму керівництву та повідомили моїх заступників, які негайно приїхали в музей, викликали поліцію, написали заяву, поінформували дільничного, однак він, як і при попередніх фактах нападу на музей відповів, що це кримінальна справа і лише слідчий зможе звернутися до інших установ щодо можливості переглянути й інші камери й краще розгледіти злочинця», - написала директор музею.

Наразі Тетяна Ткаченко-Суханова звернулася до начальника обласної поліції Сергія Кондрашенка та начальника обласної поліції охорони Вородимира Луньова.

Нагадаємо, торік у Кіровограді невідомі викрали трубопроводи музею.

Фото Тетяни Ткаченко-Суханової

Переглядiв: 1249