«З Україною в серці»: чотири колективи Кропивницького представили рідну державу на міжнародному творчому проєкті (ФОТО)

12.01.2024 14:16

Чотири творчі колективи обласного центру стали учасниками концертної програми «З Україною в серці» в рамках Міжнародного творчого проєкту «Зимова казка» (Україна-Польща-Словаччина). Про це медіапорталу DOZOR повідомила керівниця зразкового колективу-студії хореографічного мистецтва «Аеліта» Олександра Ткаченко.

Так,  українську програму представили зразковий колектив-студія хореографічного мистецтва «Аеліта», Aelita -choreography art studio, дитячий танцювальний колектив «Карамель», хореографічний колектив «Каприз», студія Ірини Давидяк та солістка колективу «Антареса» Олександра Сокирко.

«З українською програмою ми виступили перед дітьми та дорослими. Наші пісні і танці мали на меті нагадати про війну та важливість підтримки нашої держави. Україна та українці вдячні Польщі та її народу за ту щиру підтримку, яку вони надали і нашій країні, і громадянам із перших хвилин рашиської агресії та продовжують надавати зараз.  Ми провели незабутні дні, яскраві та активні вечори та спокійні ночі у Польщі. Побували в Аквапарку Словаччини та пройшлися тихими, засніжиними вулицями Кракова.   Ми повертаємося додому і в автобусі всі діляться незабутніми враженнями і обмінюються фото. І з нетерпінням чекають нових подорожей!  А попереду -  репетиціі, плетіння сіток, готування супів для захисників, виступи в шпиталях та на благодійних заходах!» - розповіла Олександра Ткаченко.

Нагадаємо, у Кропивницькому в театрі ляльок відбулася презентація благодійної вистави «Чарівна шафа», створеної керівником зразкового колективу – студії хореографічного мистецтва «Аеліта» Олександрою Ткаченко 18 грудня. Під час показів благодійної вистави "Чарівна шафа" у академічному обласному театрі ляльок зібрали 48 235 гривень. 

Переглядiв: 870