За фото на Дворцовій кіровоградці можуть виграти політ на двох

25.09.2017 15:32
image

У Кіровограді розпочався конкурс на краще фото або селфі біля арт-об’єктів на Дворцовій вулиці від Культурно-мистецького фонду "Перспектива" громадського діяча Артема Стрижакова. Про це сайту DOZOR повідомили у фонді.  

Так, для участі у конкурсі містяни мають зробити селфі на фоні першого в Кіровограді 3D-малюнку "Фортеця Святої Єлисавети" чи  біля арт-інсталяції повітряної кулі, опублікувати фото в Facebook або  Instagram з тегами #фонд_перспектива,#3D_малюнок_кіровоград, #повітряна_куля_кіровоград.

Переможець конкурсу  буде обраний  8.10.17 методом генерації випадкових чисел сервісу random.org та отримає у подарунок політ  над нашим містом на двох на літаку Cessna.  

Детальніше можна ознайомитися з умовами на сторінці фонду у Фейсбуці.

Нагадаємо, у конкурсі  від Фонду «Перспектива» взяло участь 14 проектів. Перемогли проекти зі створення 3D-малюнку,  локації мікс-відпочинку з творчою програмою біля бібліотеки ім. Д. Чижевського, а також зі створення  фотозони-інсталяції повітряної кулі «Політ через століття». 

Як повідомляв DOZOR, усі три проекти успішно втілені в життя. Так, 9 вересня, на вулиці Великій Перспективній на майданчику біля бібліотеки імені Чижевського відкрилася локація відпочинку для кіровоградців, 14 вересня відбулася презентація першого 3D-малюнка "Фортеця Святої Єлисавети у 3D", а 15 вересня біля ресторану «Прімо» презентували фотозону-інсталяцію повітряної кулі «Політ через століття».

Переглядiв: 1089