За півроку розгляду справи підпалу дівчини не допитували свідків

02.06.2019 10:05

Судові засідання за фактом вбивства 22-річної дівчини Алли Мацібори-Киценко з села Цибулеве Знам’янського району тривають вже півроку. За цей час ще жодного свідка не викликали на допит. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила мати померлої дівчини Наталя Киценко.

За інформацією, судові засідання не раз переносилися та за півроку провели допит лише матері Алли Мацібори. Мати дівчини стверджує, що нікому з свідків не надходили повістки.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до Знам’янського районного суду.

«Це могло статися через погану роботу пошти. Або ж через те, що у нас немає марок, щоб викликати свідків. Зараз у нас також немає їх. У такому випадку потрібно чекати поки з’являться», - прокоментувала помічник судді справи Юлія Кудрявцева. 

30 травня повинні були розглядати справу, але судове засідання відклали. Наталя Киценко незадоволена тим, як триває розгляд та хоче скорішого винесення рішення для підозрюваного.

«Чоловік моєї доньки зараз сидить у СІЗО і насолоджується життям, а основного покарання він не несе. Зізнався на судовому засіданні та нічого не заперечував, а пояснювати причину свого вчинку не став. Я хочу, щоб він сидів і знав за що, адже відібрав у мене не лише доньку, а й матір, яка незадовго після загибелі Алли також померла», - зазначає Наталія Киценко.

У Алли залишилася донечка, якій вже два роки і дев’ять місяців.

«Зараз онука живе з нами. Кожен день згадує про маму, кличе її та каже, щоб вона спустилася з неба. Із татком вона ніколи не була близькою.  Ще з народження не сприймала його ніяк», - згадує жінка.

Як раніше повідомляв DOZOR,  у Знам’янському районі чоловік облив бензином дружину.

Нагадаємо, 22-річна жителька села Цибулеве Знам’янського району Алла Мацібора, яку 40-річний чоловік облив бензином, померла через отримані 90% опіків.

 

Переглядiв: 1440