За позашляховиком Райковича гналися патрульні (ВІДЕО)

12.11.2018 08:19
image

В обласному центрі патрульні наздоганяли автомобіль Range Rover, який належить міському голові Андрію Райковичу минулими вихідними. Про це повідомляється на сторінці спільноти «За кермом Кропивницький» у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

Так, автомобіль мера проїхав на червоний сигнал світлофору, після чого машина патрульних розвернулася та попрямувала за позашляховиком.

Ситуацію у групі «Безпечне місто» прокоментував начальник патрульної поліції області Антон Цюцюра, який зазначив, що водій позашляховика пояснив свій маневр та вибачився.

«Певний резонанс викликала подія з порушенням ПДР авто очільника міста. Патрульні відреагували на це та спілкувались з водієм. Без зовнішнього впливу патрульні прийняли рішення провести профілактичну бесіду без складання адміністративних матеріалів. Водій вибачився і пообіцяв бути уважнішим», - повідомив Цюцюра.

Нагадаємо, мер міста має непрості відносини з патрульною поліцією. Міський голова звинувачував патрульних в тому, що вони з ним не вітаються. Також Райкович пожалівся, що його оштрафували копи, а перехожі знімали це на камери. Невдовзі знак, на який скаржився міський голова, раптово зник. 

Переглядiв: 7355