Загибель 18-річного Іллі Ковтуна на Кіровоградщині під час ДТП: термін досудового розслідування продовжили

08.12.2022 15:20
Фото Олексія Каприці
Фото Олексія Каприці

У Кропивницькому в Ленінському районному суді відбулося засідання у справі щодо підозрюваного у ДТП, в якій загинув 18-річний житель Бобринця Ілля Ковтун, сьогодні, 8 грудня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.  

У суді розглядали клопотання про продовження терміну досудового розслідування, а також продовження терміну запобіжного заходу для Івана Харченка - підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП.

За словами прокурора , у клопотанні вказаний значний перелік слідчих дій , які були проведені , але за два місяці терміну досудового розслідування виявилося неможливим провести усі необхідні слідчі дії в повному обсязі. Зокрема, мова йде про необхідність проведення експертиз щодо правил дорожного руху, які порушив підозрюваний під час скоєння ДТП та інших. Також прокурор вважає важливим провести усі процесуальні дії у терміни вказаного терміну досудового розслідування. Тому він наполягав на його продовженні до 4 місяців. 

У результаті суд постановив клопотання слідчого відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУПН області про продовження термінів досудового розслідування задовольнити та продовжити цей термін до 4 місяців – до 16 лютого 2023 року. Ухвала оскарженню не підлягає.

  Нагадаємо, 15 жовтня у місті Бобринець на вулиці Промисловій у ДТП загинув 18-річний хлопець. Загиблим виявився студент другого курсу спеціальності «Агрономія» аграрного фахового коледжу Ілля Ковтун. Нині Сергій Ковтун - батько хлопця непокоїться про те, що винуватець трагічної аварії не буде покараний.

Раніше Кропивницький апеляційний суд залишив під вартою та без права внесення застави підозрюваного у смертельній ДТП. 

Переглядiв: 7397