Завтра у Кіровограді презентують мікс-локацію для відпочинку

08.09.2017 11:52
image

У обласному центрі на території бібліотеки імені Чижевського відбудеться презентація локації відпочинку для містян, реалізованої за грант від Культурно-мистецького фонду «Перспектива», заснованого громадським діячем Артемом Стрижаковим, завтра, 9 вересня, о 15:00. Про це повідомляє DOZOR.

За словами автора проекту Світлани Приймак, зона для відпочинку орієнтована в першу чергу на соціально вразливих городян, які  рідко дозволяють собі відвідини кафе, кінотеатрів. Дана ж локація стане місцем для проведення різноманітних зустрічей з творчими людьми, майстер-класів, перегляду кіно під відкритим небом.  

«Презентація мікс-локації для відпочинку відбудеться на прибудинковому майданчику біля бібліотеки Чижевського. Ця локація передбачає лаунж-зону з сучасними зручними меблями. В ході презентації на гостей чекатиме творча програма, зокрема, майстер-класи, міні-концерт, буде цікаво для дорослих та дітей. Також о 18:00 у нас відбудеться показ мультфільмів», - повідомила завідуюча відділом культурної діяльності бібліотеки, автор проекту Світлана Приймак.

Як повідомляв DOZOR, всього у конкурсі  від Фонду «Перспектива» взяло участь 14 проектів. Перемогли проекти зі створення 3D-малюнку,  локації мікс-відпочинку з творчою програмою біля бібліотеки ім. Д. Чижевського, а також зі створення  фотозони-інсталяції повітряної кулі «Політ через століття». 

Читайте також:

На Дворцовій створюють перший в Кіровограді 3D-малюнок на асфальті (ФОТО, ВІДЕО) 

 

Переглядiв: 1078