Жителів Кіровоградщини попереджають про заборону фіксації військових об’єктів

30.11.2018 15:58

Жителів Кіровоградщини просять не фіксувати пересування військових колон і транспортних засобів. Про це медіапорталу DOZOR повідомив заступник командира полку з морально-психологічного забезпечення Сергій Фрацишкевич.

За інформацією, така заборона пов’язана із введенням військового положення в Україні.

«Прохання не фіксувати пересування колон, транспортних засобів та військових службовців. Не висвітлювати цю інформацію в мережі інтернет та в соцмережах. Зараз розробляється оформлення документів, які забороняють такі дії», - розповів Сергій Фрацишкевич

Нагадаємо, Верховна Рада України підтримала пропозицію президента та 26 листопада проголосувала за введення воєнного стану  в 10 областях України. Воєнний стан діятиме 30 діб на території Вінницької, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Чернігівської, а також Донецької, Запорізької, Херсонської областей та у внутрішніх водах України Азово-Керченської акваторії. На життя громадян поза межами цих областей ухвалене рішення практично не впливатиме.

Як раніше повідомляв DOZOR, часткова та повна мобілізація через введення військового стану не має торкнутися жителів Кіровоградщини.

Переглядiв: 700