Жителя Кіровоградщини, якого підозрюють у вбивстві столичного ювеліра, судитимуть

09.12.2019 07:41
image

Столична прокуратура завершила розслідування відносно трьох осіб за фактом розбійного нападу та вбивства київського ювеліра. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у Генпрокуратурі.

Так, трьох чоловіків затримали у квітні. Організатором злочину вважають 49-річного раніше судимого жителя Київської області, якому допомагали 49-річний уродженець Кіровоградщини та 43-річний киянин. 

За матеріалами слідства, вказані особи підстерегли потерпілого біля житлового будинку в Дніпровському районі м. Києва. Один з них сів в автомобіль підприємця та, погрожуючи пістолетом, вимагав віддати коштовності. Коли потерпілий почав чинити опір, його застрелили. З місця вчинення злочину підозрювані втекли, не отримавши вигоду.

Під час проведення обшуків за місцем їх проживання вилучили пістолет, глушник до нього, боєприпаси, гранати, балаклави, рації та інші речові докази.

На даний час підозрюваним та їх захисникам відкриті матеріали кримінального провадження, після ознайомлення з якими обвинувальний акт скерують до суду для розгляду по суті. Наразі вказані особи перебувають під вартою.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Переглядiв: 795