Жителям Кіровоградщини анонсували підвищення тарифу на воду

11.11.2019 15:16

Споживачам послуг ОКВП «Дніпро-Кіровоград» анонсують підвищення тарифів на водопостачання на 7% - до 30 гривень 68 копійок.  Про це йдеться у прес-службі відомстві, інформує медіапортал DOZOR. 

Так, серед чинників, які спричиняють здорожчання, стало збільшення зарплати працівникам та збільшення суми відшкодування по кредиту Світового банку.

Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг на своєму засіданні має опрацювати ці зауваження та схвалити нові тарифи.

Діючі тарифи для ОКВП «Дніпро – Кіровоград» були встановлені на засіданні Нацкомісії 18 червня  цього року.  На зміну тарифів для підприємства вплинули наступні чинники: відбулася зміна вартості електричної енергії, збільшились витрати на оплату праці, змінились витрати, пов’язані з обслуговуванням кредитного проекту Міжнародного банку реконструкції та розвитку «Розвиток міської інфраструктури – ІІ».

Нові тарифи вступлять в силу тоді, коли Нацкомісія засяде і схвалить їх у відповідному проекті постанови. Це відбудеться не раніше грудня.

Нагадаємо, у червні цього року жителям Кіровоградщини затвердили нові, підвищені тарифи на воду. 

Переглядiв: 7972