Жителі Кіровоградщини назбирали близько мільйона гривень, щоб допомогти захисникам ловити “шахедів” (ФОТО)

13.04.2023 16:07

На Кіровоградщині мережа супермаркетів “Файно Маркет” в рамках благодійної акції придбала машину, яка допомагатиме захисникам ловити бойові безпілотники “шахеди”. Гроші на допомогу військовим збирали усі жителі області спільно з “Файно Маркет”, повідомили у пресслужбі супермаркету.

Благодійну акцію “Каву пий – шахеда збий!” оголосили 24 лютого, до річниці героїчної боротьби України проти російського агресора. Протягом 20 днів до 15 березня частину коштів з продажу кави з кавових машин у магазинах збирали на купівлю систем протидії ворожим безпілотникам “Ловці шахедів”.

- Результати вражаючі! Наприкінець акції один чоловік почувши про неї, придбав одразу кави на 5000 грн. Сказав, що то його маленький вклад на ловців. Вся компанія була у шоці.Не без уваги й лишилися дівчатка, які протягом усього періода приходили в обідню перерву пити каву тільки у «Файно Маркет». Говорять, що тепер це їх традиція, - коментують у мережі.

Також у рамках цієї ініціативи вдалося придбати квадракоптер “Mavic”, тепловізор та дві автівки, відремонтовані та заправлені вони відправилися на передову.

Переглядiв: 1048