Зловмисників, які обікрали Набережну у Кіровограді, досі не знайшли

31.07.2017 06:56
image

Злочинців, які викрали металеву огорожу на Набережній, досі не знайшли. Про це під час апаратної наради повідомив міський голова Андрій Райкович, інформує DOZOR.

«Знову ж таки про ситуацію з Набережною. До речі, досі нема ніяких результатів. Хто вкрав ту огорожу, куди її здали, в який пункт прийому металобрухту? Ми що, не громада, не можемо знайти тих крадіїв і схопити за руку?» - зазначив Райкович.

Нагадаємо, минулого тижня невідомі викрали частину металевої огорожі на Набережній. Міський голова, коментуючи ситуацію, звинувачує в даній ситуації поліцію. Правоохоронці ж в свою чергу зазначають: свою роботу виконують.

«Воду спустили в Інгулі і всі урни в річці валяються. То що, Райкович повинен там ходити? Чи є в нас поліція? Чи муніципальна, чи патрульна, чи яка ти хочеш. Чи ми на програми гроші не виділяємо?  Виділяємо, а нам треба, значить, тільки відеокамери? Останню огорожу вкрали і ніхто нічого не бачить» - обурився Андрій Райкович.
«Наше завдання - приїхати на виклик. І ми це робимо. Але усі події, які стосуються вандалізму чи крадіжок, передаються до міського відділу поліції і фіксуються, як кримінальні провадження. Цими питаннями вже займаються слідчі відділі поліції», - зазначив у коментарі сайту DOZOR керівник патрульної поліції міста Антон Цюцюра.
Переглядiв: 933