Звернення кропивницького медіапорталу щодо тиску та спроб дискредитації команди журналістів

06.10.2022 15:37

Команда медіапорталу DOZOR повідомляє про спроби дискредитації та тиску з боку невідомих осіб щодо членів нашої команди. 

Так, днями один з головних лікарів закладу охорони здоров’я повідомив про отримання листа, надісланого «Укрпоштою», без вказування адреси відправника та безпосередньо персональних даних відправника. У листі до головного лікаря від імені журналіста нашого медіапорталу була інформація щодо підозрюваного у кримінальному правопорушенні, який нібито працює у лікувальному закладі.

Повідомляємо, що інформаційні запити команда медіапорталу DOZOR надсилає на фірмових бланках, а також з вказуванням дати, повної зворотної адреси та підписом відправника та печаткою за потреби.

Звертаємося до усіх керівників установ, відомств, управлінь та департаментів державних органів, органів місцевого самоврядування Кіровоградщини та Кропивницького, зокрема, з проханням повідомити у разі  надходження листів, отриманих «Укрпоштою» від імені журналістів медіапорталу DOZOR, за номером: 050 258 08 79  або у повідомлення на офіційну сторінку медіапорталу у Фейсбук .

Нагадаємо, що з травня 2022 року команда медіапорталу неодноразово зіштовхувалася зі спробами необґрунтованого тиску, дискредитації та реальними загрозами припинення діяльності інформаційного ресурсу. У червні відбулася хакерська атака на інформаційний ресурс, у результаті сайт медіапорталу не працював понад два тижні.

Вкотре наголошуємо, що медіапортал DOZOR завжди працював та продовжує функціонувати на користь Кіровоградщини, подає патріотичну, актуальну та перевірену інформацію, а також завжди дотримується журналістської етики та стандартів.

Переглядiв: 1269