Звільненого директора школи поблизу Кропивницького рекомендують поновити

15.03.2020 12:00
image

Як повідомлялося раніше, у січні директора Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів філії КЗ «Первозванівське НВО» Кіровоградського району Варвару Володіну звільнили нібито за одноразове грубе порушення. Протягом цього часу управління управління освіти і науки ОДА проводило перевірки даного факту та обставин звільнення педагога. Медіапортал DOZOR з’ясував про їх результати у начальника відділу управління персоналом та юридичного забезпечення Ірини Богомолової.

«Ми були в цьому закладі, переглядали документи, була бесіда з керівництвом «Первозванівського» НВО. Ми підготували їм листа з рекомендаціями поновити директора на посаді, однак таке рішення не прийнято. Керівництво НВО не зреагувало позитивно, але зараз ще  йдуть судова тяганина через звільнення директора. Вже було перше засідання», - зазначила Богомолова.

За словами Богомолової, інший педагог цього ж закладу, яка була звільнена разом із Володіною, не подавала жодних заяв, тож щодо неї жодних рішень було не прийнято.

Натомість звільнена директор школи Варвара Володіна повідомила, що отримала листа, в якому йдеться про рекомендацію поновити її на посаді та вжити заходів щодо відновлення її порушених прав, однак зараз жінка намагається з’ясувати про те, кому підпорядковується  відділ освіти Первозванівської сільської ради та очікує подальших судових засідань. Найближче відбудеться вже 27 березня. 

image

Фото tsn.ua

Переглядiв: 7769