Батьки дівчинки, яка впала головою вниз у супермаркеті, зникли

21.11.2017 13:37
image

Батьки трирічної дитини, яка через необережне ставлення 33-річного товариша родини впала головою вниз на підлогу супермаркету, зникли з квартири, в якій проживали. Про це повідомила начальник міської Служби у справах дітей Тетяна Тимоховська, інформує DOZOR.

За інформацією ЗМІ, дитина не отримали складних травм, а лише забій. Однак дитина отримала медичну допомогу лише після того, як патрульні прибули за адресою місця проживання дівчинки та її батьків та викликали «швидку».

«Службою у справах дітей було негайно здійснено виїзд за адресою, яку нам повідомили працівники поліції для вжиття відповідних заходів реагування, але двері нам ніхто не відчинив. Працівникам Служби у справах дітей вдалося поспілкуватися з сусідами, залишити наші координати для того, щоб в разі, якщо батьки дитини з’являться за адресою місця проживання, щоб вони звернулися до Служби у справах дітей. Наразі поліція розшукує батьків цієї дитини. Службою у справах дітей стосовно батьків будуть вжиті відповідні заходи реагування у відповідності до чинного законодавства », - повідомила начальник міської Служби у справах дітей Тетяна Тимоховська.

Очевидець події Наталія Трощак, яка рятувала дівчинку, стверджує, що навіть після падіння дитини чоловік, який був з нею у супермаркеті, не надавав їй ніякої допомоги.

«Я теж мама, тому на моєму місці кожна матір так би вчинила. Через камеру відеоспостереження я побачила, як падала дитина і забрала дівчинку у чоловіка, щоб подивитися, в якому вона стані. Вона була непритомною. Коли я забрала дівчинку, чоловік, який з нею прийшов, не сказав мені жодного слова і взагалі вийшов з приміщення. У дитини, певно був шок від удару, вона не дихала, в неї закотився язик. Я тримала його, щоб у дитини була можливість дихати. Протягом двох хвилин дівчинка прийшла до тями, згодом побачила, що її тримає чужа жінка, почала плакати. Дівчинку віддали тому, хто з нею прийшов, а згодом приїхали патрульні», - розповіла у коментарі сайту DOZOR Наталія Трощак.

За інформацією патрульної поліції міста, 33-річного чоловіка затримали. Чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини.

Нагадаємо, у Кіровограді в одному з супермаркетів чоловік кинув на підлогу трирічну дитину, а потім відмовився надавати непритомній дівчинці допомогу. 

Переглядiв: 3544