Діти з Кіровограда знялися у фільмі «Непроста роль»

12.08.2018 10:10
image

Двоє дітей з Кіровограда знялися у дитячому ігровому короткометражному художньому фільмі «Непроста роль», зйомки якого проходили в Одесі. Про це медіапорталу DOZOR повідомила керівник імідж-центру «Ольга» і член оргкомітету Міжнародного дитячого кінофестивалю NEXT Вікторія Вагжанова.

Так, за виробництво стрічки взялася компанія NEXT Film Production. У фільмі знялося троє дорослих і дев’ятеро дітей віком від 6 до 16 років з Кіровограда, Одеси, Запоріжжя, Харкова, Києва і Полтави. Від нашого міста у фільмі брали участь 14-річний учень школи № 11 Даниїл Торбенко і 6-річна Олександра Чернова з дитсадка № 73 «Червона квіточка».

У фільмі йдеться про підліткову дружбу і творче суперництво. Майже всі діти, які задіяні, навчаються у кіношколах, пройшли відповідний кастинг.

«Всі діти впоралися дуже добре. Безумовно, у дітей відчувався якийсь недолік, у зв’язку з невеликим досвідом. Але я все одно задоволений результатами», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR режисер-постановник Микита Буданцов.

Підготовка тривала близько місяця. Зйомки проходили на території табору «Молода гвардія».

«Зйомки і репетиції тривали з 1 до 3 серпня. У фільмі знімалися діти, які брали участь у конкурсі який ми ініціювали «Міс і МістерKids Cinema. Дітям дуже сподобався момент, коли, за традицією, після першого відзнятого дублю вони разом з іншими акторами розбивали тарілку, на якій були підписи всіх учасників і режисера. Кожен з них залишив на згадку собі осколок тарілки», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR керівник імідж-центру «Ольга» Вікторія Вагжанова.

За попередньою інформацією, презентація фільму відбудеться під час кінофестивалю NEXT, який проходитиме 12-13 вересня в Одесі. 

Переглядiв: 890