Для кіровоградського Футболіста проситимуть домашній арешт

07.08.2017 11:45

У Кіровоградському апеляційному суді відбулося судове засідання щодо справи підозрюваного у замаху на вбивство Костянтина Волкова (Футболіста) сьогодні, 7 серпня. Про це сайту DOZOR повідомили у суді.

На даному судовому засіданні мали розглядати апеляційні скарги сторони захисту щодо арешту на 20 діб та щодо обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Проте ухвалення рішень не відбулося,оскільки за скаргою щодо тримання Волкова під вартою 20 діб слідчих зобов’язали надати додаткові матеріали, а сам підозрюваний не з’явився на засідання через хворобу. Відповідні довідки суду надала сторона захисту Футболіста.  

Нагадаємо, 31 липня правоохоронці затримали третього учасника стрілянини, яка сталася 21 лютого, в обласному центрі біля Кіровського районного суду. У місцевого жителя стріляли та завдали ножового поранення.  Правоохоронці оприлюднили відео з затримання учасників стрілянини в обласному центрі.

Як повідомляв DOZOR, кіровоградцю Костянтину Волкову на прізвисько Футболіст, який підозрюється у замаху на вбивство, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 20 діб.

Нагадаємо, клопотання прокуратури щодо зміни запобіжного заходу на домашній арешт суд відхилив.

 

 

 

Переглядiв: 931