У Кіровограді стріляли в чоловіка. Трьох підозрюваних затримано

21.02.2017 09:30

image

В обласному центрі біля Кіровського районного суду сталася стрілянина сьогодні вранці, 21 лютого. У місцевого жителя стріляли та завдали ножового поранення. Правоохоронці затримали трьох підозрюваних. Про це сайту DOZOR повідомили в обласній поліції.

«Сталася конфліктна ситуація між місцевим жителем і трьома невідомими. У результаті чоловік отримав вогнепальне і ножове поранення. Постраждалого доставили до лікарні. Правоохоронці затримали трьох підозрюваних. Наразі на місці злочину проводяться слідчі дії», - повідомила речник поліції області Віталіна Бевзенко.

image

ДОПОВНЕНО

Правоохоронці оприлюднили відео з затримання учасників стрілянини в обласному центрі біля Кіровського районного суду.За інформацією, операція з затримання трьох зловмисників, які стріляли у місцевого жителя, тривала 6 хвилин.

У обласній поліції заявили про другого потерпілого у ході стрілянини. Чоловік звернувся до лікарні швидкої допомоги самостійно через поранення ніг. Як стало відомо сайту DOZOR з власних джерел, потерпілий заперечує свою причетність до вищезгаданого конфлікту і стверджує, що "не бачив стрілянини", а поранення ніг отримав «на будівництві».

Фото з соцмережі Фейсбук

Переглядiв: 2851