Друзі Андрія Кузьменка записали пісню до його дня народження – сьогодні співаку виповнилося б 49 років (ВІДЕО)

17.08.2017 13:28

Близькі друзі Андрія Кузьменка записали пісню «Друзі не йдуть назавжди» до його дня народження – сьогодні співаку виповнилося б 49 років. До кліпу увійшли унікальні фото з сімейного архіву співака. Вперше кліп вийшов у телеефір у програмі «Ранок з «Інтером» на «Інтері». Про це сайту DOZOR повідомили на телеканалі.

«Ми всі не вічні. І з цим розумінням ми живемо. Люди старіють і йдуть. Ми прощаємось з бабусями і дідусями. Сумуємо. Звісно. Але зовсім інший біль, зовсім інші почуття коли йде хтось, кому ще жити й жити. Коли йде друг, який тобі як брат», – йдеться у зверненні авторів пісні, яку виконав Степан Вулкан.
«З часом частина мозку що відає "раціо", приймає сам факт. Але інша півкуля, емоційна, не сприйме того ніколи. І з тих переживань, виникли слова. Текст. Пісня. Це заримовані переживання. Заримовані почуття від втрати надзвичайно близької людини. «Друзі не йдуть назавжди»», – йдеться у зверненні.

Пісні Кузьми продовжують лунати з теле- та раідоефірів. Та сьогодні вони наче наповнені новим змістом. Сьогодні лідеру гурту «Скрябін» Андрієві Кузьменку могло в виповнитися 49.

Інформація розміщена в рамках інформаційного партнерства медіапорталу DOZOR з телеканалом «Інтер»

 

Переглядiв: 750