Фоторепортаж із святкування Дня міста у Кіровограді

15.09.2018 14:24
image
Після урочистостей біля міськради та візиту Петра Порошенка святкування Дня міста продовжилося на вулицях Великій Перспективній, Дворцовій та у Ковалівському парку сьогодні, 15 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, на головній площі міста пройшла  виставка двох десятків ретроавтомобілів і мотоциклів, зокрема, французького, німецького та американського виробництва. До виставки долучилися і рятувальники, які влаштували пожежно-технічну виставку музею, зокрема, вибухо-небезпечні предмети серійного зразку, небезпечні саморобні предмети, повсякденні і тепловідбивні костюми. 

image
image
image
image
image
Також в рамках святкувань відбувся масовий танцювальний парад, який стартував від пам'ятника Ангелу-охоронцю. Центральною ввулицею крокували учасники понад 20 танцювальних колективів, зокрема, «Росинка», «В гостях у казки» «Посмішка». Хода завершилася біля пам'ятника Богдану Хмельницькому.   

На вулиці Дворцовій проходили різноманітні майстер-класи для дітей, навчальні заклади демонстрували вироби учнів. Зокрема, Регіональний центр професійної освіти ім. О.С. Єгорова презентував солодкі печені смаколики, виготовлені учнями – майбутніми кулінарами. Також на вулиці продавали книги видавництва «Імекс». Супроводжувався захід виступом оркестру за участі курсантів льотної академії.

image
image
image
image
image
image
image
image

У Ковалівському парку місцеві виробники та майстрині продавали свою продукцію. Тут можна було придбати сувеніри на будь-який смак, ляльки, іграшки та солодощі.  У цілому заходи в парку можна порівняти з традиційними ярмарками сувенірів, які проходять на площі міської ради.

image
image
image
image
image
image
image

Містяни, яким довелося заховатися під парасольки через дощ, стверджують, що в цілому заходами задоволені.

«Нам дуже сподобався концерт від студентів льотної академії. Зацікавила поліклініка на колесах, а також заходи від організації Червоного Хреста. Взагалі дуже цікаво, є на що подивитися,  і навіть не зважаючи на дощ, ми залишимося з подругою тут, на заходах», - говорить жителька міста Анна Медведєва.

 

 

 

Переглядiв: 1605