Кількадесят кіровоградців бігли заради тяжкохворої дівчинки (ФОТО)

06.10.2018 10:23
image

В обласному центрі на стадіоні ФК "Зірка" відбувся благодійний  забіг "Я біжу заради життя" на підтримку тяжкохворої дівчинки Дар'ї Соломахи,  сьогодні,  6 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так,  на захід зареєструвалися 75 учасників ,зокрема, студенти педуніверситету,  медколеджу і небайдужі містяни, які пробігли 5 кіл навколо стадіону. Співорганізатор і директор "Kro Run Club" Іван Поліщук брав участь у забігу також,  регулюючи швидкість бігу. 
"Сьогодні дуже багато містян бігли за життя Дар'ї Соломахи. Ті,  хто не змогли долучитися переказали кошти на на банківський рахунок дівчинки,  сума склала 1 200 гривень. Для порятунку життя Даші потрібно зібрати три тисячі євро,  тобто сто тисяч гривень. Я дуже вдячна тим,  хто долучився до збору,  адже загальна сума, зібрана в результаті забігу - 15 895 тисяч гривень", - зазначила співорганізатор і директор міжнародного благодійного фонду "Дивожиття" Вікторія Семененко. 
image
image
image
image
image
image
Учасники заходу перед забігом зробили розминку разом із тренером авторської фітнес-студії "Нова - я" Жанною Андріяшевською.
 
"Сьогодні я прийшла не лише тому,  що люблю займатися спортом.  Це особливий для мене забіг,  адже це мій внесок, який може допомогти врятувати чиєсь життя.  Взагалі,  я часто полюбляю бігати з мамою, і ми брали участь у цьому заході також разом. Дуже сподобалася атмосфера серед тих людей,  які прийшли з такою ж благодійною метою", - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR 12-річна учасниця забігу Марія Миценко.
 
Крім того,  гостей заходу пригощали безкоштовними гарячими напоями.  
 
image
image
image
image
image
image
image

Як раніше повідомляв DOZOR, кіровоградка Дарина Соломаха, яка має вроджену ваду серця, терміново потребує допомоги небайдужих містян. Наразі міжнародний благодійний фонд збирає кошти на лікування дівчинці. 

 

image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1433